Privacy Beleid

Een website is tegenwoordig niet compleet zonder een pagina over het privacy beleid. Mijn website is heel simpel. Ik host hem zelf in Nederland bij Denit en de site is een hele simpele statische website die ik gemaakt heb met Publii.

Noem me ouderwets, maar ik verzamel geen cookies en ik doe niet aan reclame. Ik ben niet geïnteresseerd in tracking en ik doe niet aan analytics om erachter te komen welke pagina's je bekijkt.

Op de Intro pagina vind je wel een formulier voor een nieuwsbrief. Wie dat wil kan zich inschrijven. Ik gebruik daarvoor geen nieuwsbrief applicatie die automatisch een adressenbestand bijhoudt en precies registreert wie de nieuwsbrief opent en op welke links er geklikt wordt. Ik doe alles heel simpel zelf. Als je je aanmeldt, dan krijg ik een e-mail met je e-mail adres en dat zet ik dan in mijn adresboek. De nieuwsbrief stuur ik gewoon met een standaard e-mail programma vanaf m'n laptop. Ik doe ook verder helemaal niets met je e-mail adres. Ik verkoop de adressen niet en ik gebruik ze niet voor andere stiekeme doeleinden. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me altijd mailen op christian@zierleyn.nl.

Ik hoop dat ik je gerustgesteld heb en dat jij je nu alsnog hieronder opgeeft voor mijn nieuwsbrief.